Over ons

CVwerkt is een dynamisch bedrijf gefocussed op de dingen die er echt toe doen. Jij dus!

CVwerkt is Carlo Verstegen

Ontmoet Carlo Verstegen, de drijvende kracht achter CV Werkt. Met een passie voor het ontginnen van potentieel en een hart voor authentieke, duurzame connecties, heeft Carlo CV Werkt opgericht om mensen zoals jij te helpen hun carrièredoelen te realiseren.

Bij CV Werkt gaat het om meer dan alleen vacatures vervullen. We begrijpen dat elke persoon uniek is, met eigen dromen, ambities en talenten. Daarom zetten we ons in om niet alleen banen te vervullen, maar om jouw persoonlijke en professionele groei te stimuleren.

De missie van CVwerkt

Onze missie wordt gedreven door een simpele filosofie: Jij staat centraal in jouw eigen succesverhaal. En wij zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren bij elke stap van jouw carrièrepad. Onze deskundige loopbaanadviseurs zijn gewijd aan het ontdekken van jouw potentieel en het bieden van de hulp die je nodig hebt om te floreren.

Carlo en het team van CV Werkt kijken uit naar de kans om met je samen te werken en je te ondersteunen op jouw pad naar succes. We geloven dat wanneer je werkt aan wat je echt belangrijk vindt, het werk niet alleen voldoening geeft, maar ook een verschil maakt. En dat is waar CV Werkt om draait: jou helpen om een verschil te maken, in je eigen leven en in de wereld.

Dit is hoe CVwerkt

Bij CV Werkt staat de persoon altijd centraal in onze zoektocht naar de juiste vacature. Hier zijn een paar manieren waarop we dat doen:

1. Persoonlijk Kennismakingsgesprek
We starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit is waar we jou leren kennen - jouw interesses, jouw vaardigheden en jouw ambities. We zijn geïnteresseerd in wat jou drijft en wat jou uniek maakt.

1
2

2. Op Maat Gemaakte Loopbaanbegeleiding
Wij bieden op maat gemaakte loopbaanbegeleiding die rekening houdt met jouw individuele sterktes, zwaktes en carrièredoelen. Wij geloven dat iedereen een unieke loopbaanroute heeft en onze adviseurs zijn er om je te helpen deze te ontdekken en na te streven.

3. Afgestemde Vacaturematch
Bij CV Werkt is het onze missie om je niet zomaar aan een baan te helpen, maar om je te verbinden met een rol die echt bij je past. We besteden veel aandacht aan het matchen van jouw vaardigheden, ervaringen en ambities met de perfecte vacature.

3
4

4. Continue Ondersteuning
Onze betrokkenheid stopt niet bij het plaatsen van je in een rol. Wij blijven aan je zijde, bieden continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat je tevreden en succesvol blijft in je functie.
Bij CV Werkt draait alles om jou. Wij geloven dat succes komt als je werkt aan wat je waardeert, en ons team is hier om je te ondersteunen op je pad naar succes.